Transport, montering & avbokningsregler

Hämta utrustningen själv

Transport och montering

Du kan välja mellan att hämta det du hyr och montera själv. De flesta av våra anläggningar är byggda för att enkelt kunna skötas även om man ej har tidigare erfarenhet av ljud och ljusanläggningar. När du hämtar utrustningen gör vi en ordentlig genomgång tillsammans så att du vet att allting fungerar och hur du använder aparterna. De mindre anläggningarna får enkelt plats i bakluckan på en minder bil, för de lite större anläggningarna behövs en kombibil.

Få utrustningen levererad och monterad

Vi hjälper gärna till att leverera och koppla in utrustning åt dig. Du kan koncentrera dig på alla andra förberedelser inför ditt arrangemang och utrustningen ställs upp och monteras på ett säkert sätt. När allt är monterat går vi igenom hur utrustningen sköts så att allt fungerar smidigt för er.

Leverans och montering sker i första hand dagtid, efter överenskommelse även lördag & söndag.

Transport montering

Transport ljud & ljus

Priser transport och montering

Leverans i  centrala Åkersberga
– dagtid 300:-
– tidig kväll 400:-
– sen kväll och natt 800:-
Norrort (max 4 mil från vårt lager) & Stockholms innerstad
– dagtid (ej rusningstid) 600:-
– tidig kväll 800:-
– sen kväll och natt 1200:-

Övrig områden enligt överenskommelse.

Montering. Minsta debitering 1 timma, därefter per påbörjad halvtimma.

Vardagar 9-17;  380:- per timma
Vardag kväll 17-21 450:- per timma
Vardag natt 650:- per timma.

Helg dag 450 per timma
Helg natt 650 per timma

Moms tillkommer på transport och montering.

Avbokningsregler

Planerar du ett evenemang men är osäker på om det går att genomföra p.g.a. pandemin? Under hela 2022 tillämpar vi mer generösa avbokningsregler än normalt.

Helt fri avbokning fram till 14 dagar före tillställning oavsett anledning. Vid avbokning 7 – 14 dagar före tillställning debiteras 10% av överenskommen summa. Vid avbokning senare än 7 dagar före tillställning debiteras 50% av överenskommen summa.

Vid plötsliga ändringar av pandemiregler som gör det nödvändigt att ställa in studentfirande gäller helt kostnadsfri avbokning fram till 7 dagar före bokning. (Detta gäller alltså om reglerna ändras mellan tidpunkten då du bokat och tidpunkten för ditt evenemang.)