Batteri ljudanläggning med trådlös mikrofon

Vår lilla Batteri ljudanläggning med en trådlös mikrofon 600:- inklusive moms. Med  två trådlösa mikrofoner är priset 700:- inklusive moms. 

Denna lättskötta ljudanläggning är perfekt när du behöver bra ljud men inte har möjlighet till vägguttag. Högtalaren med 15’bas och diskanthorn drivs av en förstärkare på 60w RMS. (Hos flera konkurrenter anges effekten hos denna högtalare till 500 och till och med 800w, men det är extremt överdrivna siffror)

Högtalaren levereras med en trådlös mikrofon, samt inbyggd Bluetooths-anslutning så att det enkelt går att spela upp ljud från telefon och dator. Det går även att koppla in dator, telefon och liknande med sladd. En extra trådlös mikrofon kan väljas till.

Det går att koppla in 1-2 mikrofoner med sladd samt gitarr eller el-piano.

Anläggningen är mycket lämplig för tal under större middagar, invigningar, tävlingar osv (upp till 70 personer med stativ) samt bakgrundsmusik under fester, mingel osv. Vi rekommenderar EJ denna anläggning som dansanläggning.

Anläggningen kan användas med både nät och batteridrift. Drifttiden med batteri vid tal är upp till 6 timmar och musik upp till 4 timmar beroende på ljudnivå. Laddning startar automatiskt när nätkabel ansluts. Det går utmärkt att använda anläggningen medans den laddar..

Batteridriven högtalare trådlös mikrofon

Batteridriven högtalare trådlös mikrofon

 

batteridriven ljudanläggning med trådlös mikrofon

Högtalarens baksida med inbyggd mixer.

Den batteridrivna ljudanläggningen har en inbyggd mixer för upp till fyra mikrofoner varav två trådlösa, linjeingång för inkoppling av dator, CD, Ipad, mobiltelefon mm. Vidare finns inbyggd spelare för USB-enheter där musik lagrad på ett USB-minne kan spelas upp. Det finns även ett enklare eko inbyggt om man vill använda det på mikrofonerna.

Vår stora  batteri högtalare med, PRO-modell, DB READY 800:- inklusive moms

Batteri högtalare DB Ready 4

Detta är en professionell variant av högtalaren ovan. Högtalaren är av betydligt högre kvalité, men tydligt bättre ljudkvalité på såväl högtalaren som den inkluderade trådlösa mikrofonen.

Högtalaren är fysiskt något mindre än vår enklare modell. Den har DB:s Digipro G2 förstärkare på 200w med ett 10″ bas-element och betydligt högre ljudkvalité. Max ljudnivå är 120db SPL. Drift-tiden på batteri är ca 4 timmar. Beroende på hur högt högtalaren spelar kan tiden vara längre eller något kortare. Det går bra att använda högtalaren medan batteriet laddas. Mycket lämplig för tal under större middagar, invigningar, tävlingar osv (upp till 100 personer med stativ) samt bakgrundsmusik under fester, mingel osv. Vi rekommenderar EJ denna anläggning som dansanläggning. En trådlös mikrofon av hög kvalitet ingår. Inbyggd Bluetooth för att spela musik från telefon eller dator. Det går även att koppla in ett USB-minne i högtalaren och spela upp musik från. Det går att ansluta en trådbunden mikrofon till högtalaren.

Batterihögtalare pro-modell