Hyr projektor och duk.

Hyr projektor och duk.

Hyr projektor och filmduk för ljusstarka presentationer i tillfälliga lokaler. Paketpris 2500:-

Denna projektor från Infocus (in2136) har en ljusstyrka på 4500 ansi-lumen vilket räcker till för en ljusstark bild även i relativt ljusa rum. Dock bör direkt solljus och mycket starkt dagsljus undvika i lokalen för ett bra resultat. Fläkten är mycket tyst och projektorn är lämplig att använda även i ljudkänsliga sammanhang. Ingång bild HDMI samt VGA. Adapter till Apple Lightningkontakt medföljer.

Hyr projektor och duk Portabel projektor infocus in2136 uthyres endast 2500:-
Infocus in2136

Den portabla duken på stativ har en användbar yta på på 2,4×2,4 m. Duken har gain 1,0. En välgjord Powerpoint är med denna duk läsbar för ca 150 personer. En takhöjd på minst 2,6 meter, gärna 3 meter eller mer rekommenderas. Duken är lätt bära och montera. Notera dock att längden på duken vid transport är 244 cm vilket kräver en större kombibil med möjlighet att ha duken hela vägen fram.

Hyr projektor och duk 
Portabel Projektorduk 2,4x2,4m
Projektorduk

För ett mycket bra ljud till er presentation rekommenderar vi någon av våra ljudanläggningar, exempelvis http://www.hyr-ljud-ljus.se/tal-och-musikanlaggning/ där även mikrofoner ingår.

Vi har även en 27″ platt-monitor från DELL. HDMI ingång. Hyra 350:-

Denna projektor från Infocus (in2136) har en ljusstyrka på 4500 ansi-lumen vilket räcker till för en ljusstark bild även i relativt ljusa rum. Dock bör direkt solljus och mycket starkt dagsljus undvikas undvikas i lokalen för ett bra resultat. Fläkten är mycket tyst och projektorn är lämplig att använda även i ljudkänsliga sammanhang. Ingång bild HDMI samt VGA. Adapter till Apple Lightningkontakt medföljer.