Hyr ljuseffekt stinger

Hyr ljuseffekt Stinger.  Endast 300:- En snygg allt i ett effekt.

Hyr ljuseffekt stinger. Här är ett verkligt bra val om du vill ha häftig ljuseffekt på dansgolvet som tar liten plats och är enkel att rigga. Hängs upp på medföljande stativ & kopplas till vägguttag och sedan sköter den sig själv. Effekten innehåller 10 ljusstarka led som byter färg och rör sig över golvet i takt med musiken. Den har även 5 vita led-strob och en effektfull röd-grön laser.

Denna effekt ger en väldigt trevlig ljusshow!  Filmsnutt här

hyr stinger ljuseffekt

Hyr ljuseffekt Stinger

Hyr ljuseffekt Stinger

 

Hyr ljuseffekt.  Endast 300:- En snygg allt i ett effekt.

Hyr snygg ljuseffekt. Här har du ett verkligt bra val om du vill ha häftig ljuseffekt på dansgolvet som tar liten plats och är enkel att rigga. Den hängs upp på medföljande stativ & kopplas till vägguttag, sedan sköter den sig själv. Effekten innehåller 10 ljusstarke led som byter färg och rör sig över golvet i takt med musiken. Vidare finns 5 vita led-strob samt en röd-grön laser.

Den här effekten ger en väldigt trevlig ljusshow!

Hyr Stinger.  Endast 300:- En snygg allt i ett effekt.

Hyr effektfull ljuseffekt. Här är ett verkligt bra val om du vill ha häftig ljuseffekt på dansgolvet som tar liten plats och är enkel att rigga. Den hängs upp på medföljande stativ & kopplas till vägguttag och sedan sköter den sig själv. Effekten innehåller 10 ljusstarke led som byter färg och rör sig över golvet i takt med musiken. Vidare har den  5 vita led-strob samt en röd-grön laser.

Denna effekt ger en väldigt trevlig ljusshow!

Stinger.  Endast 300:- En snygg allt i ett effekt.

Hyr diskolampa stinger. Här är ett verkligt bra val om du vill ha häftig ljuseffekt på dansgolvet som tar liten plats och är enkel att rigga. Hängs upp på medföljande stativ & kopplas till vägguttag ochsedan sköter den sig själv. Effekten innehåller dessutom 10 ljusstarka led som byter färg och rör sig över golvet i takt med musiken. Den har även 5 vita led-strob samt en röd-grön laser.

Denna effekt ger en väldigt trevlig ljusshow!