Hyr trubadur ljudanläggning

Hyr trubadur ljudanläggning: 1500:- ink moms
Det perfekta paketet när någon ska uppträda och spela levande musik på festen.

Hyr trubadur ljudanläggning
Trubadur ljudanläggningDetta paket består av en mixerförstärkare Alto PM8-500, där du kan koppla in upp till 8 mikrofoner, gitarr, keyboard och liknande samt ingång för telefon/dator med Spotify. Alla kanaler har EQ, tappning till effekterenhet och monitor. Förstärkaren har uteffekten 250w.rms per kanal. Den har en inbyggd effektenhet med ett stort antal digitala Delay, Reverb och specialeffekter. Den har en EQ med 9 band, som har separat inställning för huvudutgång och en eventuell monitor.

Det ingår två högtalare i paketet. Högtalarmodellen heter Electro Voice SX-300, vilket är en välljudande enhet som i omröstningar utsetts till världens bästa passiva 12′ högtalare för PA-bruk. De är konstruerade för att låta mycket bra, framför allt med akustisk musik såsom sång, gitarr, elpiano och liknande, men de låter även fantastiskt bra med inspelad musik från exempelvis Spotify. Högtalarna har mycket hög effekttålighet, vilket minimerar risken att de ”spelas sönder”.

Alla nödvändiga sladdar och stativ ingår. Du kan enkelt transportera anläggningen i bakluckan på en vanlig bil.

Det ingår tre mikrofoner i paketet. Modellen (Shure SM58) har länge varit branchstandard för scenbruk. Det finns möjlighet att lägga till ytterligare mikrofoner. Kostnad 100:- per extra mikrofon. Det går att uppgradera mikrofonerna till en finare modell (Audio Technica Artist Elite AE6100) för ett tillägg på 50:- extra per mikrofon. Detta är en oerhört välljudande vokalistmikrofon som är mycket riktad, vilket minskar problem med eventuell rundgång.

Audio Technica Artist Elite AE6100
Audio Technica AE 6100

Det ingår inga monitorer i paketet, men det går att lägga till vid din beställning. Välj mellan en aktiv 12′ monitor (EV ZLX-12P) 350:- per styck eller en aktiv 15′ monitor (EV ELX-15P) 450:- per styck.

Hyr trubadur ljudanläggning – du kommer att bli nöjd!