Hyr trubadur ljudanläggning

Hyr trubadur ljudanläggning: 1400:- ex moms
Ett bra paket när någon ska uppträda och spela levande musik på festen.

Hyr trubadur ljudanläggning
Trubadur ljudanläggningDetta paket består av en mixerförstärkare Alto PM8-500, där du kan koppla in upp till 8 mikrofoner, gitarr, keyboard och liknande samt ingång för telefon/dator med Spotify. Alla kanaler har EQ, tappning till effekterenhet och monitor. Förstärkaren har uteffekten 250w.rms per kanal. Den har en inbyggd effektenhet Delay, Reverb och specialeffekter. Den har en EQ med 9 band, som har separat inställning för huvudutgång och en eventuell monitor.

Det ingår två högtalare i paketet, Electro Voice SX-300. Anläggningen låter mycket bra, framför allt med akustisk musik såsom sång, gitarr, elpiano och liknande och är lämplig för upp till ca 100 gäster för akustisk musik.

Utrustningen fungerar även ”till dansen” för upp till ca 30 personer.

Alla nödvändiga sladdar och stativ ingår. Du kan enkelt transportera anläggningen i bakluckan på en vanlig bil.

Det ingår tre mikrofoner i paketet, Shure SM58. Det finns möjlighet att lägga till ytterligare mikrofoner. Kostnad 100:- ex moms per extra mikrofon. Det går att uppgradera mikrofonerna till en finare modell, Audio Technica Artist Elite AE6100, för ett tillägg på 50:- ex moms extra per mikrofon.

Audio Technica Artist Elite AE6100
Audio Technica AE 6100

Det ingår inga monitorer i paketet, men det går att lägga till vid din beställning. Välj mellan en aktiv 12′ monitor (EV ZLX-12P) 350:- ex moms per styck eller en aktiv 15′ monitor (EV ELX-15P) 450:- ex moms per styck.

Hyr trubadur ljudanläggning – du kommer att bli nöjd!