Hyra laser Stockholm från 200:-

Vi har tre olika laser-effekter för uthyrning! Laser-effekterna är ljusstarka stämning höjare som passar bra i trädgården att lysa upp ett träd eller en yttervägg, som ett blickfång på en vägg eller ett tak inne eller på dansgolvet tillsammans med andra ljuseffekter. Till ett dansgolv dansgolv rekommenderas att kombinera lasrarna med rökmaskin. Effekten blir riktigt häftig när laserns skarpa strålar syns tydligt ”i luften” tack vare röken. Skitsnyggt helt enkelt!

Handhavande/försiktighetsåtgärder. En laser bör monteras så att gästerna ej kan titta rätt in i lampan på närmare håll en två meter. Våra lasrar är godkända för hemmabruk, men vi avråder starkt från att titta rätt in i lampan på nära håll då detta kan skada ögat.9 IN 1 FESTIVE ANIMATED LASER 500:- ink moms

9 in 1 festive animated laser

Om du ska ha en enda effekt till Halloween, bröllopet, julfesten eller nyår så är det denna! Effekten passar otroligt bra även om du inte ska ha dans eller disko utan bara vill ha en ”lagom” stämningshöjare”! 

Fantastiskt snygg laser som ritar skarpa bilder i fullfärg. Bilderna rör sig, exempelvis fåglar som flyger, människor som dansar eller söta spöken som glider fram i olika färger.
Lasern är så pass ljusstark att effekten fungerar mycket bra även i fullt upplysta rum eller i dagsljus. Med den medföljande fjärrkontrollen väljer man enkelt mellan 9 olika teman där varje tema har ett stor antal bilder. Allt rör sig över ytan och byter färger och mönster.
1. Party. Människor som dansar, Champagneglas som skålar mm. mm.
2 Födelsedag. ”Happy Birthday”, tårtor, fyrverkerier mm. mm.
3 Nyår. ”Happy New Year”, fyrverkerier mm.
4. Bröllop. Hjärtan, blommor, kyssar mm.
5. Julfest. Granar, tomtar, juldekorationer mm.
6. Halloween. Flygande (söta) spöken, dödskallar mm.
7. Djur. Fåglar, delfiner, Flamingos mm.
8. Mönster. Psykedeliska fyrkanter som växer fram, vågrörelser, cirklar mm.
9. Stjärnor. Stjärnor, solar, fyrverkerier mm.

Filmsnutt hur effekten ser ut. (öppnas på Youtube) Observera att endast en lite del av de hundratals olika effekter som finns i lasern visas på filmen.

Denna effekt rekommenderas stort för såväl mindre som större lokaler!

15 EYES LASER STROBE LIGHT 350:- ink moms

Hyr laser

Nytt på hyran är en lite större laser. Röda, gröna och blå lasrar kombineras med LED-lampor. Stor variation av olika mönster och färger. En riktigt cool effekt som gör sig allra bäst i lite större lokaler. Otroligt snygg ihop med rökmaskin. Lasern är klass 2m och får användas utan föregående säkerhetsutbildning.
Så här ser lasern ut i kombination med rök. (Länk till youtube)

Hyr laser

Stjärnhimmels-laser. Vår enklaste laser. Hyra endast 200:- inkl moms
Här är en mindre röd/grön laser lämplig att lysa upp i ett större rum, i taket, ute i trädgården och liknande. Ger en vacker stjärnhimmels- effekt som syns bra även om det ej är helt mörkt. Blir väldigt effektfull mot i träd när det mörknar! Rekommenderas! Lasern är en så kallad class 2m, vilket innebär att det ej krävs någon säkerhetsutbildning för att handha lasern. (Observera att det kan vara skadligt för ögat att titta direkt in i lasern längre stunder.) Effekten är mycket lite och lätt att transporter och sköta. Ryms i princip i en kavajficka. Sätt upp den med det medföljande bordsstativet, gärna på en högre hylla, eller använd det medföljande klämfästen och sätt fast den i en bokhylla, sätt i kontakten och det är klart. Hyra laser Stockholm
Filmsnutt hur stjärnhimmelslasern ser ut.

Hyra laser Åkersberga

Så här ser lasern ut

Hyra Laser Stockholm

Laser IMG LSE-10RG

Hyra Laser Stockholm från  200:- inkl moms