Hyra Ledbar miljöljus

Beamz LCB803

Beamz LCB803 Hyra Ledbar miljöljus 350:- styck exklusive moms.

Hyra Ledbar miljöljus. Vårt bästa alternativ för att ljus-sätta en lokal som har tråkig belysning. Skapa stämning och lys upp kontoret, lagret, vardagsrummet eller trädgården med varma färger. En smidig och ljusstark lampa som lämpar sig för miljöbelysning, som bakljus på scenen och till dansgolvet. Lampan använder ström-snåla LED vilket get mycket ljus utan att lampan drar för mycket energi. Ingen risk att några proppar går.

Effekten har 80 stycken 3w 3-i-1 lysdioder. Total ljuseffekt 120 w, ljusstyrka 6700 lx @ 1m.

Effekten styrs enkelt med den medföljande trådlösa fjärrkontrollen, eller med en lättanvänd ljusmixer där ljusstyrka, färg och färgväxling enkelt kan skötas. Lampan har även ljud styrda program där effekten växlar färg och blinkar i takt med omgivande musik och ljud.

Så här ser lampan ut när den används. (Film öppnas på Youtube.)

Paketpris. Hyr 4 stycken inklusive ljusmixer för 1200:- ex. moms.

Hyra Ledbar miljöljus

Som miljöbelysning använder vi oftast denna lampa stående på golv eller befintlig hylla riktad upp mot vägg och tak. Ljuset och färgen från lampan reflekteras då indirekt ut i lokalen och färgar in lokalen i vald färg. I stort sett alla färger och färgtemperaturer kan väljas för att åstadkomma önskad effekt. Har ni ett färgtema på er tillställning? Enkelt fixat med denna? Har lokalen ni ska vara i lite tråkigt ljus med exempelvis lysrör? Med denna lampa skapar ni enkelt en varm atmosfär istället! Hyra Ledbar miljöljus.

Till scener och uppträdandet passar armaturen perfekt som bakljus eller sidoljus stående på golv på sidan av eller i bakkant på scenen. Lamporna kan även hängas på stativ som frontljus.