Hyra scenljus Endast 1000:-

Hyra scenljus. Här kan du se en liten film om spotlight setet. 

Detta smidiga ljus-set passar perfekt för att lysa upp en mindre scen, uppträdandet på festen, i ett större partytält eller i trädgården. Ljusanläggningen består av 8 stycken LED spotlights fast monterade på två stativ. Varje spotlight har 4 stycken mycket ljusstarka RGBW 10w led. Bommen med lamporna sätts upp på det medföljande stativet, kontakten sätts i ett vägguttag och sen är inkopplingen färdig.

Lamporna ger mycket ljus och man väljer färg (eller vitt ljus) samt ljusstyrka med en lättskött ljus-kontroll. Paketet räcker utan problem för att belysa en scen för 6-7 personer med snyggt ljus, färga in ett tält eller större rum med stämningsbelysning eller belysa träd och liknande med stämningshöjande färger på trädgårdsfesten (lamporna får dock ej stå ute i så att det kan regna på dom).

Paketet sköts enkelt med ovanstående kontroll där man med tryckknappar väljer valfri färg eller låter lamporna själva växla färg. Med reglarna på kontrollen kan hastigheten på färgväxlingen styras, från ett mycket snabbt blinkande till en mycket långsam färgväxling där lamporna omärkligt glider från en färg till en annan. Mycket stämningsfullt!

Detta paket passar utmärkt för att skapa stämningsbelysning i ett partytält eller en festlokal. Lamporna riktas exempelvis åt olika håll snett upp i taket för att ”färga in” lokalen i valfri stämningsfull färg. Kompletteras gärna med ljusslinga. Paketet är lämplig till en lokal för ca 60 personer om det kompletteras med ljus på borden och liknande. Hyra scenljus.

Hyra scenljus.