Batteridriven ljudanläggning med trådlös mikrofon

Batteridriven ljudanläggning med trådlös mikrofon 500:- inklusive moms.

Denna lättskötta ljudanläggning är perfekt när du behöver bra ljud men inte har möjlighet till vägguttag. Högtalaren med 15’bas och diskanthorn drivs av en förstärkare på 100w RMS. (Hos flera konkurrenter anges effekten hos denna högtalare till 500 och till och med 800w, men det är extremt överdrivna siffror) Högtalaren har inbyggd mottagare för två trådlösa mikrofoner, anslutning för dator, telefon och liknande samt inbyggd Bluetooths-anslutning så att det enkelt går att spela upp ljud från telefon och dator.

Anläggningen är mycket lämplig för tal under större middagar, invigningar, tävlingar osv (upp till 150 personer med stativ) samt bakgrundsmusik under fester, mingel osv. Vi rekommenderar EJ denna anläggning som dansanläggning.

Anläggningen kan användas med både nät och batteridrift. Drifttiden med batteri vid tal är upp till 6 timmar och musik upp till 4 timmar beroende på ljudnivå. Laddning startar automatiskt när nätkabel ansluts. Det går utmärkt att använda anläggningen medans den laddar..

Batteridriven högtalare trådlös mikrofon

Batteridriven högtalare trådlös mikrofon

batteridriven ljudanläggning med trådlös mikrofon

Högtalarens baksida med inbyggd mixer.

Den batteridrivna ljudanläggningen har en inbyggd mixer för upp till fyra mikrofoner varav två trådlösa, linjeingång för inkoppling av dator, CD, Ipad, mobiltelefon mm. Vidare finns inbyggd spelare för USB-enheter där musik lagrad på ett USB-minne kan spelas upp. Det finns även ett enklare eko inbyggt om man vill använda det på mikrofonerna.