Hyra stort ljuspaket till festen.

Hyra stort ljuspaket till festen. I detta paket har vi tagit med ”allt” till ett bra pris.

Detta är vårt ”extra allt” paket som räcker till även för det större dansgolvet. Mycket ljus, stor variation och häftiga effekter. Detta är det paket vi använder när vi ett par gånger om året levererar ljus och ljud till ”skridskodisko” i en childhoodhallen på Lidingö!  Se film här!

Skulle du hyra effekterna ”var för sig” skulle priset bli 2500:-  Paketpris endast 1700:-
Paketet innehåller följande lampor;  Hyr stort ljuspaket till festen
2 stycken scanners IMG scan 25. Snygg dmx scanner med separata gobo & färghjul samt 250 watts lampa. Levereras med enkel kontroll som styr de inbyggda  programmen och anpassar rörelserna efter musiken som spelas.

1 IMG FX-BAR5set. En multieffekt med två Derby (sprider ljusstrålar över golvet som rör sig och byter färg), två led-spotlights som byter färg, fyra 1w. led-strobe. samt en rödgrön laser som ritar mönster som rör sig över golvet. Lampan synkroniserar alla färger och rörelser i takt med musiken. En väldigt snygg effekt!

1 Stinger star. En multieffekt med sex stycken 3w moonflower  led, sex stycken flerfärgade led-strobes samt en rödgrön laser. Liknar ovanstående effekt men med andra färger och mönster.

2 st. IMG LE270 En flower-effekt med 18 olika gobos och 3vägs prisma som sprider ljusshowen över dansgolvet.

1 st. Geni Strob 100 watts stroboskop

1 st . IMG FM 7000 Rökmaskin ”Hazer”

Samt erforderliga stativ och kablar.

Hyra stort ljuspaket till festen

Vår stora ljusanläggning med rökmaskin